top of page

NIEUWS & INFORMATIE

Bezoek regelmatig onze website en blijft op de hoogte!

KRF_Werkstudio_140521-50.jpg

ERKENNING

30 april 2021

De coaching was van meerwaarde voor mijn professionele ontwikkeling.

Een prettige gesprekspartner waarmee je die goed tot de kern van belangrijke zaken kan komen. Ik heb de gesprekken/coaching als open en eerlijk ervaren. Heeft mij een stuk zelfreflectie gegeven waardoor ik naast een beter perspectief op mijn huidige werk ook meer richting kan geven aan mijn loopbaan en ontwikkeling.

Beoordeling 2021.JPG

Loopbaan APK

18 mei  2021

Onze eend, die meestal staat te 'shinen' in onze coachruimte, heeft een APK gehad en we mogen weer de weg op! Afgelopen 1,5 jaar mogen mensen kosteloos een ontwikkeladvies-traject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Het ontwikkeladvies is in feite een loopbaan APK.  

Met een loopbaan APK krijg je namelijk echt grip op jouw loopbaan. Het gaat dan om onder andere inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is en wat jou motiveert. Maar ook om zicht op jouw arbeidsmarktkansen en concrete ondersteuning bij loopbaankeuzes. Er zijn plannen van de overheid om  opnieuw een subsidie beschikbaar te stellen voor dit gratis loopbaanadvies. Ervaring leert, dat mocht je interesse hebben, dat je er snel bij moet zijn. Want de ruimte hiervoor is beperkt.

Dus, kun jij wel wat hulp gebruiken en wil je graag in aanmerking komen voor ontwikkeladvies? Werkstudio staat, als erkend loopbaanadviseur, graag voor je klaar om je verder te informeren! Klik hier voor meer informatie.

Mail naar info@werkstudio.nl of bel naar 06-50575626.

KRF_Werkstudio_140521-12.jpg
bottom of page