top of page

Psychologische testen / Assessments

Psychologische testen en analyses
Wij bieden betrouwbare loopbaaninstrumenten die via internet toegankelijk zijn. Wij meten bijvoorbeeld intelligentie, persoonlijkheid, drijfveren, talenten en motivatie.  Ook hebben wij testen gericht op 360-gradenfeedback, leiderschap, gewenste cultuur, werkgebieden, werksoorten, omgaan met veranderingen, werkbeleving, tevredenheid en vaardigheden. De testen worden begeleid door een arbeids- en organisatie psycholoog.

 

Voorbeeld: Wil je als leidinggevende het potentieel van jouw medewerkers optimaal benutten, maar ben je nog op zoek naar de juiste methode om talent en verbeterpunten in beeld te brengen? Dan kan de 360-gradenfeedback methode jou op een eenvoudige en laagdrempelige wijze de huidige (werk)prestaties van jouw medewerkers individueel in beeld brengen.

Neem contact met onze loopbaancoaches | HR adviseurs op voor een maatwerkofferte.

 

TMA (Talenten Motivatie Analyse) 
De TMA is een instrument dat deelnemers inzicht geeft in hun sterke en verborgen talenten. In een uitgebreide rapportage wordt de persoonlijkheid beschreven en wordt inzicht gegeven in de emotionele balans, drijfveren, talenten en competenties. Ook bevat het rapport adviezen over communicatie, ideale werkomgeving, leer- en ontwikkelstijl en voorkeur in management. De TMA kan ook ingezet worden bij werving en selectie en als methode voor feedback (180 of 360 gradenfeedback).

Career Fitness Profiler
De Career Fitness Profiler is een mooie aanvulling op de TMA, maar kan ook afzonderlijk ingezet worden. De Career Fitness Profiler kan gezien worden als een loopbaan APK, deze levert namelijk een bevestigend en verfijnd beeld op van hoe een deelnemer in zijn/haar loopbaan staat.

 

bottom of page