top of page

Mariët Heestermans

Mariët runt sinds 2005 met succes Werkstudio. Naast haar ruime ervaring als projectleider, beleids- en HR-adviseur, loopbaancoach en teamtrainer heeft ze besloten om zich de komende jaren te richten op advisering en coaching gericht op leiderschap en teamcoaching met behulp van DISC.

Kan de samenwerking in jouw organisatie wel wat verbetering gebruiken? Dan kan Mariët je hierin goed begeleiden. Mensen die door haar zijn begeleid waarderen haar expertise, ze inspireert en zet duurzame verandering in gang.

Daarnaast is ze een uitzonderlijke DISC-trainer die enthousiasme en inspiratie brengt in elke sessie. Zij heeft niet alleen de diepgaande kennis van het DISC-model, maar ook het vermogen om deze kennis op een boeiende manier over te brengen op haar deelnemers. Haar passie voor het begrijpen van menselijk gedrag en communicatiestijlen is aanstekelijk en zorgt ervoor dat deelnemers geboeid blijven tijdens elke trainingssessie.

Eén van de meest opvallende eigenschappen van Mariet als trainer is het vermogen om een sfeer van vertrouwen en openheid te creëren in de trainingsruimte. Deelnemers voelen zich comfortabel om zichzelf te uiten en hun eigen gedragsstijlen te verkennen, wat leidt tot diepgaand zelfinzicht en groei.

De feedback van groepen die zij heeft getraind zijn zeer positief. Deelnemers waarderen de praktische toepasbaarheid van de DISC-training en de manier waarop Mariet hen aanmoedigt om het geleerde te gebruiken. Daardoor voelen zich geïnspireerd om hun communicatie te verbeteren en effectiever te samenwerken.

 

KRF_Werkstudio_140521-29.jpg
bottom of page