top of page

Loopbaan APK

Onze eend, die meestal staat te 'shinen' in onze coachruimte, heeft een APK gehad en we mogen weer de weg op! Afgelopen 1,5 jaar mochten mensen kosteloos een ontwikkeladvies-traject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Het ontwikkeladvies is in feite een loopbaan APK.  

Met een loopbaan APK krijg je namelijk echt grip op jouw loopbaan. Het gaat dan om onder andere inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is en wat jou motiveert. Maar ook om zicht op jouw arbeidsmarktkansen en concrete ondersteuning bij loopbaankeuzes. Er zijn plannen van de overheid om  opnieuw een subsidie beschikbaar te stellen voor dit gratis loopbaanadvies. Ervaring leert, dat mocht je interesse hebben, dat je er snel bij moet zijn. Want de ruimte hiervoor is beperkt.

Wij als gecertificeerde loopbaancoaches willen jou alvast de gelegenheid geven om je interesse voor dit ontwikkeladvies kenbaar te maken. Dat kun je eenvoudig doen door een mail te sturen naar info@werkstudio.nl, wij nemen dan contact met je op.

CAO
Maar er is meer. Wil je niet zo lang wachten en kan je nu al wat hulp gebruiken? Bekijk dan eens jouw CAO. Het kan heel goed zijn dat je recht hebt op een gesprek met een loopbaanadviseur. Velen zijn je al voorgegaan en onze loopbaancoaches Mariet en Petra hebben al veel mensen mogen helpen in hun loopbaanontwikkeling.

Neem de regie weer in handen over jouw loopbaan en blijf niet langer zitten met jouw vragen. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Meer weten?
Wil je graag weten wat een loopbaanadvies bij Werkstudio inhoudt? Of kan jouw loopbaan wel een oppepper gebruiken dan is onze Career Fitness Profiler wellicht iets voor jou! En je mag ons altijd benaderen voor een vrijblijvend advies! Doen hoor! Verandering begint bij jezelf.

Succes! De loopbaancoaches Mariët, Petra en Esther van Werkstudio.

 

210505 loopbaanAPK.jpg
bottom of page