Over ons

Het team van Werkstudio bestaat uit gecertificeerde coaches, geschoolde HR professionals en adviseurs met ruime ervaring op het gebied van mens en werk. Mensenwerk dus.

Werkstudio staat voor maatwerk. Dit houdt in dat de coaching, begeleiding of het advies specifiek op jouw vragen is afgestemd. Dus niet een standaard pakket wat je afneemt, maar we kijken samen met jou naar de behoeften en wensen en aan de hand daarvan wordt een traject opgesteld.

Werkstudio werkt zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Wij zijn gevestigd in een coachruimte midden op het industrieterrein in Emmeloord, goed bereikbaar en midden in het werkgebied van onze klanten.

Dit zijn de mensen achter Werkstudio:

Mariet Heestermans

Mariet

 Haar ruime ervaring als Coach en HR professional kan ze goed inzetten in diverse trajecten. Trajecten zoals outplacement, casemanagement, operationeel management, coaching, organisatorisch leiderschap en management. Dit zodat jij zowel persoonlijk als zakelijk kan groeien en ontwikkelen.

Petra Bernhard

Een enthousiaste en gedreven arbeids- en organisatie psycholoog met een oprechte interesse in mens en omgeving. Een professional die pragmatische en effectieve oplossingen biedt voor diverse loopbaan- en P&O vraagstukken op een rustige en betrokken wijze.