Gratis loopbaanadvies voor werkende 45-plussers

16 januari 2019 09:30

Hoe denkt u over de toekomst op het gebied van werk? Ziet u uw huidige werk nog wel zitten tot aan de nieuwe AOW-leeftijd? Misschien wilt u zich graag ontwikkelen of bent u benieuwd of u ander werk zou kunnen doen. Advies en coaching van een professional is hierbij handig. Bent u 45-plusser? Dan is er nu de mogelijkheid om kosteloos ontwikkeladvies te krijgen.

Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Agentschap SZW. Dankzij deze nieuwe subsidieregeling wordt loopbaanbegeleiding voor meer mensen mogelijk. Waar moet u aan denken bij coaching? In de coaching kijkt u samen met uw loopbaanadviseur naar uw kwaliteiten, kansen en ook eventuele vragen of zorgen die u heeft. Maar ook naar wat u graag wilt doen en wat de mogelijkheden hierin zijn. U zult een ontwikkelplan opstellen wat u een beeld geeft wat u in de toekomst gaat doen.

Werkende 45-plussers

De subsidie geldt voor werkenden van 45 jaar en ouder. Enige voorwaarde is dat u minimaal 12 uur per week werkzaam bent.  Deelname is vrijwillig en kosteloos. De loopbaanadviseur regelt de subsidie. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak te maken met uw loopbaanadviseur. Let op: bent u werkloos of kunt u door ziekte uw werk niet meer uitvoeren? Dan kunt u niet deelnemen aan deze regeling.

Loopbaanbegeleiding bij Werkstudio

Werkstudio geeft loopbaanbegeleiding en coaching. Wij zijn deskundig, betrokken en hebben veel ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding. We helpen u graag de regie in uw loopbaan te nemen. We helpen u uw kwaliteiten en talenten optimaal te gebruiken. Bent u op zoek naar ander werk? En bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de subsidies van Ontwikkeladvies? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.