Gratis loopbaan-/ontwikkeladvies voor iedereen!

27 juli 2020 10:51

Veel mensen zijn hun baan kwijtgeraakt door de corona-crisis. Misschien is dit jou ook overkomen? Of ben je bijvoorbeeld door het thuiswerken tot nieuwe inzichten gekomen en mag van jou het roer om. Werkenden én werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus kosteloos een loopbaan-/ontwikkeladvies-traject volgen bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. Daarmee krijg je zicht op de arbeidsmarktkansen en krijg je ondersteuning bij je loopbaankeuzes bijvoorbeeld over de juiste (bij)scholing of sollicitatietips.

Dit gratis ontwikkeladvies is een onderdeel van het crisisprogramma ‘NL leert door’ en biedt (niet) werkenden, waaronder flexwerkers, zzp’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid een eerste stap te zetten in een mogelijke (her)oriëntatie op hun arbeidsmarktpositie.

Kun jij wel wat hulp gebruiken en wil je graag in aanmerking komen voor een ontwikkeladvies? Werkstudio staat graag voor je klaar om je verder te informeren! Klik hier  voor meer informatie.

De tijdelijke subsidieregeling 'NL leert door' met inzet van ontwikkeladvies is maandag 27 juli 2020 gepubliceerd. De definitieve regeling vind je hier